Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2022 р., 14:04
Прийнятий наказ не змінює норм чинного законодавства про обов'язкове взяття жінок відповідних професій/спеціальностей на військовий облік, проте, надає можливість профільному комітету Верховної Ради України та  парламенту  доопрацювати  проект Закону «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».
07 Жовтня, 2022 р., 10:44
Відповідно до пп. 5 п. 1 ст. 6 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Указі Президента України про введення воєнного стану зазначається вичерпний перелік конституційних прав і свобод людини і громадянина, які тимчасово обмежуються у зв’язку із введенням воєнного стану із зазначенням строку дії цих обмежень, а також тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.
07 Жовтня, 2022 р., 10:43
Участь у ній візьмуть фахівці Міністерства, які експертно розкажуть про: – соціальну підтримку для ветеранів, членів їхніх родин, сімей загиблих Захисників і Захисниць України (права та гарантії учасників бойових дій, надання статусу УБД добровольцям, соціальна підтримка від держави, забезпечення житлом); –  медичну та психологічну реабілітацію (які безкоштовні програми вже діють та які запрацюють найближчим часом); – нові можливості для ветеранів, членів їхніх родин, сімей загиблих Захисників і Захисниць України (перекваліфікація та здобуття освіти, підтримка підприємницької діяльності, грантові програми від Українського ветеранського фонду Мінветеранів). Коли: 12 жовтня, з 12:00 до 14:00 Де слухати / дивитися: наживо у прямому ефірі Армія FM, на сторінках Facebook Мінветеранів та Армія FM
07 Жовтня, 2022 р., 10:35
Правління Асоціації міст України (АМУ) виступило проти ухваленої Кабінетом Міністрів постанови, яка зупинила перерахування коштів на відбудову постраждалих територій напряму між громадами.
04 Жовтня, 2022 р., 16:51
У складні часи «Чернігівгаз» став справжньою опорою для жителів Чернігівської області. Його працівники усували аварії та проводили ремонти під обстрілами, втримали газопостачання в регіоні під час бойових дій та окупації, коли пошкодження зазнали 220 об’єктів газорозподільних мереж, і повернули газ у 42 тисячі домівок. Все це – без перерви на вікенд чи свята.
04 Жовтня, 2022 р., 15:59
За результатами вебінару з актуальних питань діяльності АПК, проведеного 29.09.2022, Департамент агропромислового розвитку Чернігівської ОДА повідомляємо наступне.
03 Жовтня, 2022 р., 15:04
5 жовтня 2022 року о 10.00 год. в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
30 Вересня, 2022 р., 14:21
Поширення у ЗМІ недостовірної інформації щодо припинення діяльності газорозподільних компаній можуть дестабілізувати ситуацію в суспільстві та негативно вплинути на роботу Операторів ГРМ, а отже, і функціонування критичної інфраструктури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь