Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2022 р., 11:12
У 2011 році почав діяти Закон «Про доступ до публічної інформації», над яким працювали громадські організації та активісти. Завдяки цьому Закону українці отримали право вимагати від органів влади публічну інформацію, а розпорядники таких відомостей, своєю чергою, повинні у встановлені терміни відповідати на запити осіб та оприлюднювати публічну інформацію на своїх ресурсах.
18 Жовтня, 2022 р., 10:46
Міністерство охорони здоров’я України за підтримки Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» працює над створенням та поширенням інформаціи?них матеріалів, спрямованих на інформування населення щодо проходження медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) для встановлення та підтвердження інвалідності в умовах воєнного стану.
18 Жовтня, 2022 р., 08:55
Український ветеранський фонд підтримуватиме громадські об’єднання із статусом юридичної особи (громадських організацій або громадських спілок), діяльність яких спрямована на захист прав і свобод, задоволення суспільних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів ветеранів та членів їхніх сімей.
17 Жовтня, 2022 р., 13:08
Право кожного громадянина на працю та відпочинок гарантовано Конституцією України (ст.ст. 43, 45). Законодавством України передбачено надання відпусток для відновлення працездатності, зміцнення здоров’я, а також для виховання дітей, задоволення власних життєво важливих потреб та інтересів, всебічного розвитку особи.
14 Жовтня, 2022 р., 14:22
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішеня надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт з технічного переоснащення котельні з установленням твердопаливних котлів, яка розташована за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Шкільна,1».
14 Жовтня, 2022 р., 09:02
Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу! 
13 Жовтня, 2022 р., 11:48
Семенівська міська рада повідомляє, що на виконання вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», засобах масової інформації опубліковано оголошення про початок громадського обговорення звіту ОВД ТОВ «ПОЛІСЬКА КАРТОПЛЯНА КОМПАНІЯ» щодо будівництва зрошувальної системи для вирощування сільськогосподарської продукції на земельних ділянках загальною площею 186,313 га, що розташовані в адміністративних межах Семенівської територіальної громади Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Ідентифікаційний номер в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля – 20222189504.
12 Жовтня, 2022 р., 09:04
Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку здійснення реабілітаційних заходів» від 4 жовтня 2022 р. № 1116, якою до переліку отримувачів реабілітаційних послуг додано осіб, визначених в абзацах шостому і сьомому статті 4 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», зокрема, особи, які у період дії воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях під час служби, трудової та іншої діяльності, проживання на відповідній території отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України.
10 Жовтня, 2022 р., 16:03
Внаслідок відкритої військової агресії російської федерації  проти України відбувається значне погіршення контролю за обліком та  переміщенням тварин, зокрема через зниження рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для харчової безпеки в країні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь