Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2022 р., 13:34
Другий  відділ (м.Семенівка) Новгород-Сіверського районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки запрошує громадян на військову службу за контрактом в Збройних Силах України .
03 Лютого, 2022 р., 13:32
НА СЕМЕНІВЩИНІ ПРОХОДИТЬ ПРИЗОВ ІЗ ЗАПАСУ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ, ДЛЯ УКОМПЛЕКТУВАННЯ ЧАСТИН ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
03 Лютого, 2022 р., 12:48
Відділ у Чернігівській області Міністерства у справах ветеранів України для попереднього аналізу, відповідних рекомендацій по направленню та координації запрошує звертатись у разі необхідності отримання будь-якої правової допомоги.
02 Лютого, 2022 р., 15:03
Минулого року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вийшов на ринок поставок електричної енергії реалізувавши понад 2,4 млн кВт*годин бізнес-клієнтам, бюджетним установам та організаціям. У січні поточного року клієнтський портфель споживачів компанії зріс на 15 %.
01 Лютого, 2022 р., 15:02
У другому відділі Новгород-Сіверського РТЦК та СП з 31 січня 2022 року розпочалась приписка юнаків до призовної  дільниці, а саме, проходження юнаками 2005 року народження військово-лікарської комісії та професійно-психологічного відбору для визначення ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.
01 Лютого, 2022 р., 08:44
При Семенівській міській раді з представниками Семенівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та за участі зацікавлених служб та суб’єктів господарювання 31.01.2022 року проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглядались питання забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на територіях, на яких можливе виникнення небезпечних явищ , викликаних повенями та паводками , зокрема  щодо безперебійного водопостачання та водовідведення і недопущення виникнення епідемічних ускладнень серед населення, в тому числі питання профілактики гострих кишкових інфекційних хвороб та харчових отруєнь.
31 Січня, 2022 р., 14:53
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 
31 Січня, 2022 р., 13:52
Відповідно до рішення сесії міської ради від 20 грудня 2018 року №277 «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна та соціального захисту міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
31 Січня, 2022 р., 13:41
На даний час проводиться відчуження нежитлової будівлі, яка розташована в с. Орликівка по вул. Гута, буд. 9.
31 Січня, 2022 р., 08:03
77% клієнтів АТ «Чернігівгаз» надають перевагу онлайн-сервісам у вирішенні поточних питань, пов’язаних з використанням газу. Компанія 104.ua за минулий рік оновила та розширила функціонал сервісів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь