Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2022 р., 11:19
21 січня на позачерговому засіданні виконавчого комітету погоджено звіт про виконання бюджету Семенівської міської територіальної громади за 2021 рік, який буде виноситися на розгляд шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.
24 Січня, 2022 р., 10:32
Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі СЕМЕНІВКА:
24 Січня, 2022 р., 09:06
20-21 січня 2022 року КП «Семенівське» працювало над видаленням аварійних дерев по вул. Широкий План в м. Семенівка та с. Погорільці.
24 Січня, 2022 р., 08:53
Департамент економічного розвитку інформує, що на виконання заходів Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна», було створено та запущено інтерактивний комунікаційний інструмент «Кабінет інвестора», який націлений на спільну роботу інвесторів з органами виконавчої влади над започаткуванням підприємницьких ініціатив, реалізацією інвестиційних проектів та вирішенням проблемних питань, що виникають в процесі їх втілення.
22 Січня, 2022 р., 08:08
Прийміть щирі вітання з нагоди величного свята українського народу – Дня соборності України!
21 Січня, 2022 р., 15:09
Конкурсна комісія, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради, з метою встановлення ринкової вартості об’єкта нерухомості для продажу його в електронній системі PROZORRO, визначила, що переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності, нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: вул. Замістя, буд. 92, м. Семенівка, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область та житлового будинку, який розташований за адресою: вул. Пряма, буд. 190, м. Семенівка, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область визнано ФОП Волченкову Олену Станіславівну, як єдиного учасника конкурсу.
21 Січня, 2022 р., 11:36
24 січня 2022 року (понеділок) комунальним підприємством «Семенівське» буде проводиться утилізація новорічних ялинок. Прохання використані ялинки залишати біля своїх домогосподарств.
20 Січня, 2022 р., 16:14
Фельдшер швидкої допомоги Богдан Ананенко вже декілька років живе і працює в Семенівці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь