Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

17 Лютого, 2023 р., 15:09
Олександр Іваній з Борзни - засновник і керівник фермерського господарства «ЕКОЛАЙФ», що обробляє землі в Борзнянській, Комарівській та Менській громадах. Зробити наступний крок до подальшого розвитку свого бізнесу фермеру вдалося за допомогою мікрогранту, отриманому в рамках програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».
17 Лютого, 2023 р., 09:55
Про це повідомила директорка обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Більше 500 безробітних області зробили свій внесок у Перемогу, долучившись до суспільно корисних робіт, ще 200 – до громадських по розбору завалів пошкоджених будинків у Чернігові.
14 Лютого, 2023 р., 15:41
Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Крім того, 41 безробітного скеровано на професійне навчання, 4 – залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
08 Лютого, 2023 р., 12:41
Законом України «Про зайнятість населення» (п.4 ч.2 ст.44) передбачено обов’язок зареєстрованого безробітного протягом 3-х робочих днів інформувати кар’єрного радника про виїзд за межі України. Неповідомлення державної служби зайнятості про виїзд є підставою для припинення реєстрації безробітного (ст.45 п.16¹).
07 Лютого, 2023 р., 12:47
Для роботодавців скасували норми, які встановлювали 5% квоту для працевлаштування окремих категорій громадян та передбачали надання щорічного звіту до служби зайнятості.
06 Лютого, 2023 р., 11:49
Вона передбачає надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Прийом документів по першій хвилі стартував 1 лютого і триватиме по 12 лютого. Загалом у 2023 році передбачено 20 хвиль.
30 Січня, 2023 р., 16:31
На Чернігівщині чимало хороших пропозицій від роботодавців, які готові платити гідну заробітну плату. База вакансій служби зайнятості оновлюється щодня, переглянути її можна на порталі державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua. Найбільше вакансій для лікарів, слюсарів, водіїв, швачок, електромонтерів, підсобних робітників тощо.
24 Січня, 2023 р., 16:23
Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Працевлаштуватись можуть навіть ті, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати.
19 Січня, 2023 р., 10:19
Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на нашому сайті в рубриці "Шукаю роботу" за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/
05 Січня, 2023 р., 14:30
Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку найбільш затребуваних увійшли:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь