Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

04 Липня, 2022 р., 10:34
Бажаєте безкоштовно і в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію? Таку можливість сьогодні надає безробітним державна служба зайнятості, яка має власну мережу навчальних закладів – Центри професійно-технічної освіти. Це сучасні комплекси з потужною навчально-виробничою базою європейського рівня. Вони діють в 11 областях України та здійснюють професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації дорослого населення за 95 ліцензованими робітничими професіями. До речі, там можна здобути не лише традиційні робітничі професії, а й рідкісні, яким не навчають у жодному навчальному закладі нашої області. Серед них - коваль, квіткар, вишивальник, виноградар, виробник художніх виробів з лози тощо. Увесь перелік професій тут https://is.gd/kmt2T4
01 Липня, 2022 р., 08:10
Мрієте професійно займатися візажем? Хочете працювати в індустрії моди і краси? Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості чекає на вас. Навчання стартує 12 липня 2022 року і триватиме 5 місяців. Графік формування навчальних груп у липня-серпні тут: https://www.cpto.rv.ua/
01 Липня, 2022 р., 08:06
У нинішній нелегкий час кожен з нас може бути корисним суспільству. Є медична освіта? Тоді вас чекають у медзакладах області!
09 Червня, 2022 р., 21:55
Зберігається сталий попит на представників робітничих професій. Насамперед роботодавці області потребують водіїв, трактористів, яким готові платити до 20 000 грн, а також слюсарів, яким обіцяють до 15 000 грн. Затребувані також швачки, продавці, електромонтери, охоронники, підсобні робітники. Для професіоналів є вакансії лікаря, бухгалтера, юриста, інженера, спеціаліста державної служби тощо.
01 Червня, 2022 р., 15:56
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 80 внутрішньо переміщених осіб отримають 25 роботодавців області. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 1 червня.
31 Травня, 2022 р., 10:23
Під час дії воєнного стану критерії підходящої роботи для безробітних змінилися
31 Травня, 2022 р., 10:23
На сьогодні у базі даних Чернігівської обласної служби зайнятості налічується 337 вакансій. Найбільшим попитом користуються робітники сільського господарства (28%), переробної промисловості (25%), охорони здоров’я (10%), оптової та роздрібної торгівлі (9%).
26 Травня, 2022 р., 16:07
Серед офіційно зареєстрованих безробітних є такі, які намагаються «всидіти на двох стільцях», а саме: перебувати у статусі безробітного, отримуючи допомогу по безробіттю, та паралельно мати інший дохід.
24 Травня, 2022 р., 17:46
Війна змінює людей, їх долі, професії. Нерідко у зрілому віці знову доводиться сідати за парти, аби бути конкурентоспроможними на ринку праці. Державна служба зайнятості пропонує громадянам старше 45 років отримати ваучер на навчання.
24 Травня, 2022 р., 08:07
Шановні клієнти! У вас є можливість скористатися онлайн-підтримкою Чернігівської обласної служби зайнятості в Telegram - https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь