Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

06 Жовтня, 2022 р., 09:04
6 жовтня 2022 року об 11 годині відбудеться другий вебінар, організований Державною службою України з питань праці, присвячений детальному розгляду двох питань:
06 Жовтня, 2022 р., 09:03
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 141 внутрішньо переміщеної особи отримають 60 роботодавців області. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 4 жовтня.
03 Жовтня, 2022 р., 16:20
Цікавитеся актуальними професіями Чернігівщини? Фахівці обласної служби зайнятості розробили для вас «Барометр професій». Він допоможе зорієнтуватися у великому та складному світі професій, обрати правильний професійний шлях і стати затребуваним на ринку праці.
16 Вересня, 2022 р., 13:17
Будь-який українець, який має бізнес або ж нереалізовані ідеї та тверді наміри започаткувати або продовжувати власну справу, може розраховувати на підтримку держави в межах грантової програми «єРобота».
16 Вересня, 2022 р., 13:16
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 135 внутрішньо переміщених осіб отримають 57 роботодавців області. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 16 вересня.
08 Вересня, 2022 р., 11:19
А це кожен 5-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості.  Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 666 осіб, ще 769 - скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-серпня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.
29 Серпня, 2022 р., 11:02
У Чернігові тривають роботи по розбору завалів будинків місцевих мешканців, які постраждали під час бойових дій. Сьогодні до цієї важливої справи долучилося 160 безробітних, які перебувають на обліку у міському центрі зайнятості. Серед них є колишні працівники і працівниці сфери культури, торгівлі та промисловості. Всі вони працюють на громадських роботах у одному з найбільш постраждалих районів міста - на Бобровиці. Завдання в усіх одне: демонтувати те, що вже не можна відновити, відсортувати вцілілі матеріали та прибрати непотріб, аби люди могли відбудуватися. Працюють на завалах за строковим договором на місяць, з двома вихідними, восьмигодинним графіком та обідньою перервою. Замість допомоги по безробіттю отримують заробітну плату.
29 Серпня, 2022 р., 11:01
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» на платформі Prometheus https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+UKR101+2020/about?fbclid=IwAR0zrCvuE5LZII8qk7TpdXBpKOrk7uvPuQfAQR3-aMnK7hfM0OBtP_dMLFU
29 Серпня, 2022 р., 11:01
В умовах зменшення попиту на робочу силу матеріально підтримати безробітних допомагають громадські та інші роботи тимчасового характеру, які, до того ж, організовуються з користю для громади.
29 Серпня, 2022 р., 11:00
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому Duolingo https://uk.duolingo.com/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь