Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

25 Серпня, 2022 р., 10:31
Під час транспортування, зберігання та переробки зернових культур роботодавцям необхідно підвищити рівень контролю з боку керівників за виконанням робіт, більше приділяти уваги якості проведення інструктажів з питань охорони праці (вступного, первинного, повторного, позапланового, цільового) та спеціального навчання і перевірки знань з питань охорони праці працівників, що виконують роботи з підвищеною небезпекою.
25 Серпня, 2022 р., 10:30
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 536 постраждалих працівників (+7 за останній тиждень).
19 Серпня, 2022 р., 08:16
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 529 постраждалих працівників (+14 за останній тиждень).
19 Серпня, 2022 р., 08:15
За час повномасштабного вторгнення небезпека для українських працівників на робочому місці суттєво зросла – росіяни атакують цивільні об’єкти, об’єкти інфраструктури, здійснюють напади на цивільних мешканців, мінують поля та дороги. Внаслідок дій агресора, починаючи з 24 лютого, під час виконання трудових обов’язків постраждали щонайменше 529 працівників, 155 з яких загинули – українці отримують поранення на робочому місці щоденно.
19 Серпня, 2022 р., 08:14
Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму вже понад 19,5 млн гривень лікарняних і декретних для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників.
12 Серпня, 2022 р., 17:47
Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж серпня вже отримали майже 47 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин.
12 Серпня, 2022 р., 17:46
Кожна працевлаштована жінка має право на отримання від Фонду соціального страхування України допомоги по вагітності та пологах у разі початку декретної відпустки. Розмір такої допомоги становить 100% середньої заробітної плати за весь період.
12 Серпня, 2022 р., 17:45
Фонд соціального страхування України опікується близько 11 мільйонами працюючих українців – навіть в умовах війни усі вони забезпечуються Фондом виплатами і допомогами. Однак у деяких випадках людина може втратити право на отримання допомоги.
12 Серпня, 2022 р., 17:44
Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності за підсумками липня склав 438,54 гривні – на 37,52 грн більше, ніж у січні цього року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь