Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

09 Серпня, 2022 р., 08:13
За підсумками І півріччя 2022 року Фонд соціального страхування України виплатив 77,3 мільйона гривень для здійснення оплати наданих послуг особам, які доглядають та допомагають у побутових справах потерпілим на виробництві з інвалідністю.
26 Липня, 2022 р., 15:12
Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.
26 Липня, 2022 р., 15:11
В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.
26 Липня, 2022 р., 15:09
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 229 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
20 Липня, 2022 р., 09:47
Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.
20 Липня, 2022 р., 09:46
Майже сім тисяч потерпілих на виробництві громадян України було забезпечено лікарськими засобами та виробами медичного призначення за кошти Фонду соціального страхування України у І півріччі 2022 року. На повне забезпечення усіма необхідними ліками і медичними виробами Фонд направив 32,6 мільйона гривень.
20 Липня, 2022 р., 09:45
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 216 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
15 Липня, 2022 р., 08:15
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 210 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
15 Липня, 2022 р., 08:14
Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Однак якщо у загальних випадках розмір допомоги від ФССУ буде залежати від тривалості страхового стажу, то в разі травмування під час виконання посадових обов’язків чи профзахворювання Фонд профінансує допомогу в обсязі 100% середнього доходу незалежно від стажу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь