Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

20 Жовтня, 2022 р., 15:58
У зв’язку із спадом економічної активності та зупинкою підприємств внаслідок воєнної агресії російської федерації, Фондом соціального страхування України недоотримано понад 5 мільярдів гривень надходжень від єдиного внеску, що стало причиною виникнення заборгованості з виплати лікарняних та декретних допомог застрахованим громадянам, яка станом на 01.10.2022 склала 2,9 мільярда гривень.
20 Жовтня, 2022 р., 15:57
Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.
20 Жовтня, 2022 р., 15:56
З початку війни на підприємствах України зафіксовано 648 постраждалих внаслідок бойових дій працівників (+42 за останній тиждень).
14 Жовтня, 2022 р., 13:10
Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільярда гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.
14 Жовтня, 2022 р., 13:10
Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж жовтня вже отримали 55 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин.
14 Жовтня, 2022 р., 13:09
Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.
11 Жовтня, 2022 р., 10:36
Аби зупинити поширення COVID-19, Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду продовжує нараховуватись у період воєнного стану та фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.
11 Жовтня, 2022 р., 10:35
З початку війни на підприємствах України зафіксовано 606 постраждалих внаслідок бойових дій працівників (+14 за останній тиждень).
11 Жовтня, 2022 р., 10:34
Близько 80 тисяч українок звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами по вагітності та пологах з початку року. ФССУ продовжує фінансувати декретні допомоги попри умови воєнного стану, неможливість окремих роботодавців опрацювати е-лікарняні своїх працівниць і навіть в разі виїзду застрахованої особи за кордон.
04 Жовтня, 2022 р., 11:24
Працюючі українці захищені на випадок втрати працездатності навіть під час війни . Загальнообов’язкове державне соціальне страхування гарантує для них виплати, допомоги і надання медико-соціальних послуг – Фонд соціального страхування України реалізує страховий захист у повному обсязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь