Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

20 Січня, 2023 р., 09:10
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжував опікуватись тими, хто постраждав на роботі – внаслідок нещасних випадків чи професійних захворювань.
20 Січня, 2023 р., 09:06
Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – усі постраждалі працівники мають право на отримання ряду страхових виплат.
20 Січня, 2023 р., 09:05
Піклуватись про рідних – важливо. Бути поруч із хворими дітьми та піклуватись про їх стан під час відключення світла чи про безпеку в разі повітряних тривог, не втрачаючи за ці дні заробіток, – особлива цінність і соціальна гарантія, яку надає державне соціальне страхування навіть під час війни.
11 Січня, 2023 р., 11:52
Впровадження в Україні електронного реєстру листків непрацездатності дозволило значно зменшити кількість помилок і зловживань при видачі лікарняних. Однак випадки порушення інструкцій при заповненні (в обігу досі знаходиться біля 4% паперових листків) і видачі лікарняних все ще трапляються та можуть призвести до надмірних видатків.
11 Січня, 2023 р., 11:51
В Україні триває реорганізація системи соціального страхування – з 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду. Зокрема, до компетенції ПФУ тепер входить фінансування лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, а також одноразових і щомісячних страхових виплат.
11 Січня, 2023 р., 11:50
З 01 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», якою було внесено ряд змін до розрахунку і призначення допомог за лікарняними.
05 Січня, 2023 р., 11:45
Система соціального страхування України витримала всі виклики повномасштабного вторгнення – виплати лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, щомісячних та одноразових страхових виплат тощо не призупинялись попри бойові дії.
05 Січня, 2023 р., 11:44
З 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду – відтепер саме ПФУ є уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. ФССУ перебуває в процесі припинення.
03 Січня, 2023 р., 15:57
Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж грудня отримали понад 165,5 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин.
03 Січня, 2023 р., 15:56
Кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах оплачується Фондом соціального страхування України. Зазвичай така відпустка триває 126 календарних днів, кожен з яких фінансується у розрахунку 100% середнього доходу працівниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь