Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України

05 Липня, 2024 р., 14:25
Пенсійний фонд України реалізував на вебпорталі електронних послуг нову можливість для отримувачів страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві чи професійним захворюванням – подання заяви на зміну виплатних реквізитів.
02 Липня, 2024 р., 11:11
У зв’язку із завершенням періоду дії окремого порядку виплати субсидій та пільг, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 “Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану”, окремим одержувачам субсидій та пільг потрібно звернутись до органу Пенсійного фонду України із відповідною заявою та документами.
01 Липня, 2024 р., 08:10
На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ реалізована можливість подати документи для призначення/перерахунку пенсії без особистого відвідування органів ПФУ.
27 Червня, 2024 р., 11:51
​​​​​​​За нашою адресою зареєстровано повнолітню особу (доньку), яка з нами не проживає. Чи потрібно нам для призначення житлової субсидії надавати акт обстеження матеріальнопобутових умов домогосподарства?
20 Червня, 2024 р., 09:10
Тимчасова втрата працездатності – це період непрацездатності людини внаслідок захворювання, травми або інших причин (вагітність та пологи, карантин тощо), який має тимчасовий характер і триває до відновлення працездатності.
20 Червня, 2024 р., 09:06
Законом України “Про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові” від 30.09.2020 № 931-IX передбачено пільги для донорів, які здають свою кров добровільно. У разі здійснення безоплатно донації крові в сумарній кількості, що дорівнює двом разовим максимально допустимим дозам, або плазми крові в сумарній кількості, що дорівнює чотирьом разовим максимально допустимим дозам або тромбоцитів у двох разових донаціях методом аферезу, донори набувають таких прав:
20 Червня, 2024 р., 09:05
Працівники відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області продовжують системну роботу з вивчення стану дотримання правил безпеки виробничих процесів, охорони праці та попередження виробничого травматизму на підприємствах області.
11 Червня, 2024 р., 12:53
Постановою Уряду від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива“ передбачено, що у разі зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення здійснюється без звернення громадян.
11 Червня, 2024 р., 12:52
Переплата субсидії — це надміру виплачені бюджетні кошти, отримані особою без достатньої правової підстави. Виникає у двох випадках:
11 Червня, 2024 р., 12:52
Я пенсіонер-ВПО. Пройшов ідентифікацію в банку. Коли буде відновлено виплату?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь