Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України

11 Червня, 2024 р., 12:41
Вчителі, викладачі, інші працівники закладів і установ освіти відповідно до законодавства мають право на пенсію за віком або пенсію за вислугу років.
10 Червня, 2024 р., 08:46
Постановою Уряду від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива“ передбачено, що перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян здійснюється, зокрема, у разі зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.
10 Червня, 2024 р., 08:45
Якщо пенсіонер з числа ВПО пройшов фізичну ідентифікацію в банку, фінансування виплати буде поновлено у найближчий період, після надходження від установи банку до Пенсійного фонду України інформації про встановлення особи.
10 Червня, 2024 р., 08:44
Переплата субсидії — це надміру виплачені бюджетні кошти, отримані особою без достатньої правової підстави. Виникає у двох випадках:
10 Червня, 2024 р., 08:43
Вчителі, викладачі, інші працівники закладів і установ освіти відповідно до законодавства мають право на пенсію за віком або пенсію за вислугу років.
03 Червня, 2024 р., 08:43
Сплачувати добровільний внесок на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України можливо незалежно від того, де перебуває людина.  
03 Червня, 2024 р., 08:42
Особам, яким відмовлено у призначенні субсидії на наступний період у зв’язку з наявністю простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на суму понад 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн), для одержання виплат потрібно документально підтвердити сплату заборгованості або укласти договір про її реструктуризацію, або заборгованість, яку споживач не визнає, оскаржити в судовому порядку. 
03 Червня, 2024 р., 08:41
З 1 квітня 2024 року пенсіонерам, які після призначення / попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули 24 місяці страхового стажу, або менше ніж 24 місяців, але після призначення чи попереднього перерахунку пенсії пройшло два роки, проведено автоматичний перерахунок пенсії. 
30 Травня, 2024 р., 08:05
Під час виконання професійних обов’язків може статися нещасний випадок та бути заподіяна шкода здоров’ю працівників. У разі настання таких випадків та втрати працівником працездатності Законом України від 23.09.1999 № 1105-XIV “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (далі – Закон) передбачено страхові виплати за рахунок коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування. Хто може отримати виплати?
29 Травня, 2024 р., 11:37
Як оновити особисті дані в Реєстрі застрахованих осіб

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь