Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України

24 Травня, 2024 р., 15:33
Засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України можна подати заяву – запит на підготовку паперових документів.
24 Травня, 2024 р., 15:31
Якщо громадянин не подає до ПФУ відомості про зміну персональних даних, то виплата пенсії, субсидії або пільги може призупинитися до з'ясування обставин та встановлення підстав для їх поновлення.
17 Травня, 2024 р., 09:22
Звертаємо увагу! Якщо ви одночасно відповідаєте всім (!) наступним критеріям:  є отримувачем житлово-комунальної субсидії або пільги,  були отримувачем субсидії або пільги станом на початок повномасштабної агресії російської федерації 24 лютого 2022 року,  проживали (чи проживаєте) на тимчасово окупованій території чи в зоні активних бойових дій;  з початку повномасштабної агресії не звертались до органів соціального захисту населення чи Пенсійного фонду України за перепризначенням субсидії або пільги, то вам потрібно зробити це до 1 липня 2024 року.
09 Травня, 2024 р., 11:40
Пенсіонерам силових структур, які не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю і мають на своєму утриманні непрацездатних членів сім’ї, передбачено надбавку на неповнолітніх утриманців - дітей, які не досягли 18 років. Вона встановлюється в розмірі 50% прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. 
09 Травня, 2024 р., 11:40
Я сезонно (з жовтня по квітень) працюю кочегаром у котельні за мінімальну зарплату. Чи маю я право на призначення субсидії?
06 Травня, 2024 р., 14:02
Житлова субсидія призначається з місяця звернення до кінця опалювального сезону і розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно. 
02 Травня, 2024 р., 09:59
- Отримую пенсію по втраті годувальника на неповнолітню дитину. Чи буде продовжуватися виплата пенсії дитині, якщо її всиновить вітчим?
02 Травня, 2024 р., 09:58
Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження
30 Квітня, 2024 р., 14:41
До складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстровані в житловому приміщенні, крім тих членів домогосподарства, які перебувають за кордоном понад 60 днів на день звернення за призначенням житлової субсидії (п. 24 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 „Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”).
30 Квітня, 2024 р., 14:38
30 квітня в режимі відеоконференції, відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь