Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Квітня, 2021 р., 11:20
ТОВ «Чернігівгаз Збут» запроваджує одразу кілька комерційних пропозицій для побутових споживачів природного газу. Прискіпливо стежити за коливаннями вартості природного газу на ринку або обрати пропозицію на весь рік чи лише на опалювальний сезон — клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» зможуть самостійно обирати зручний для себе тариф.
20 Квітня, 2021 р., 10:17
З початку року «Чернігівгаз» провів понад сто реконструкцій газових мереж на замовлення клієнтів. Минулого року компанія здійснила майже тисячу реконструкцій.
19 Квітня, 2021 р., 15:16
23 квітня 2021 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
19 Квітня, 2021 р., 14:41
Сьогодні відбулася чергова апаратна нарада під головуванням міського голови Сергія Деденка за участю посадових осіб та керівників структурних підрозділів міської ради.
16 Квітня, 2021 р., 12:47
Комунальному підприємству ”Семенівське” Семенівської міської ради на постійну роботу потрібен тракторист. Звертатись особисто до адміністрації підприємства.
15 Квітня, 2021 р., 10:23
Фізична особа отримала земельну ділянку у власність та оформила право на неї. Чи потрібно їй звертатися до податкового органу для нарахування суми земельного податку, яку потрібно сплатити до місцевого бюджету?
15 Квітня, 2021 р., 07:48
КП "Ревна" повідомляє, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт тимчасово буде призупинено водопостачання, до завершення робіт.
13 Квітня, 2021 р., 14:47
1.Міжповірочний інтервал засобів обліку води
13 Квітня, 2021 р., 14:38
Опалювальний сезон 2020–21 рр. позначився стрімким зростанням вартості природного газу на європейських та українських ринках, що призвело до здорожчання блакитного палива для побутових споживачів. Для пом’якшення ситуації уряд вжив заходів і відрегулював вартість газу на опалювальний сезон. 31 березня сплив термін дії обмежувальної постанови уряду, але задля стабільного завершення опалювального періоду ТОВ «Чернігівгаз Збут» зберіг ціну на газ у квітні — на рівні 6,99 грн за м. куб. І разом із тим, компанія почала розробку особливого продукту — річного контракту на газ із фіксованою ціною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь