Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2021 р., 16:31
Так, на території Новгород-Сіверської окружної прокуратури встановлено факт неповернення коштів до місцевого бюджету, а саме витрат, понесених закладом охорони здоров’я на лікування потерпілого від злочину.
17 Травня, 2021 р., 15:57
Швидкість поширення ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні набуває загрозливих масштабів. Аналіз шляхів поширення епідемії доводить, що, починаючи з середини 90-х років, зараження вірусом здебільшого пов’язане із вживанням ін’єкційних наркотиків. Проте абсолютно помилковим було б стверджувати, що загроза стосується лише тих, хто вживає наркотики. Так, збільшується кількість випадків передачі захворювання від матері до дитини, зростає число інфікованих статевих партнерів, мають місце випадки  інфікування під час переливання зараженої вірусом імунодефіциту крові.
17 Травня, 2021 р., 14:05
Семенівською міською радою в 2021 році внесено до Переліку об’єктів для приватизації об’єкт нерухомості – нежитлову будівлю, колишнє приміщення складу, яка розташована в м. Семенівка по вул. Самойловича, буд. 2 В.
17 Травня, 2021 р., 12:09
14 травня 2021 року  відбулося засідання експертної групи Семенівської міської ради для перевірки та детального аналізу  проєктів,  поданих для реалізації в 2021 році через Громадський бюджет.
17 Травня, 2021 р., 11:08
Відповідно до рішення сесії міської ради № 277 від 20 грудня 2018 року «Про затвердження Порядку дій міської ради щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна та соціального захисту Семенівської міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
17 Травня, 2021 р., 10:14
ТОВ «Чернігівгаз Збут» пропонує своїм клієнтам можливість уникнути надмірних витрат на комуналку взимку — тариф «Твій газ Рівномірний платіж».
15 Травня, 2021 р., 08:47
У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи.
14 Травня, 2021 р., 15:54
З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.
14 Травня, 2021 р., 14:40
Доводимо до відома, що АТ «Аграрний фонд» приймає заявки від сільськогосподарських підприємств, які займаються вирощуванням зерна гречки та готові співпрацювати з фондом на умовах передоплати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь