Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Травня, 2021 р., 10:15
Традиційно у травні  проходить творчий звіт КЗ «Семенівська дитяча музична школа» та випускний вечір. 27 травня у актовій залі закладу відбувся концерт, який засвідчив, що незважаючи на тривалий період дистанційного навчання протягом навчального року, всі учасники продемонструвли набуті навички та залишили приємне враження.
27 Травня, 2021 р., 16:34
Завершився відбір громад для участі у навчальній програмі  Програми  «U-LEAD з Європою» «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами».
27 Травня, 2021 р., 15:14
В Тимоновицькому старостинстві нарощують обсяги робіт по благоустрою населених пунктів, в селі Тимоновичі огорожено колонку водозабору по вул. Шевченко, на черзі кладовище в селі Луб'яне. 
27 Травня, 2021 р., 09:52
Одним із найважливіших заходів є Форум безпеки дорожнього руху, який відбувся 19 травня за участі найкращих фахівців країни в галузі транспорту та інфраструктури.
26 Травня, 2021 р., 16:08
Мама, матуся, ненька….Наймиліші і найрідніші слова, що зцілюють душу, надихають, підтримують! У них злилося все: безцінна любов, турбота, ніжність. Мати- це символ безмежної любові, великої душі, БЕРЕГИНЯ нашого роду ! І кожен із нас має святий обов’язок : шанувати й поважати рідну неньку, яка дала нам найцінніше – ЖИТТЯ. Скільки пісень, творів складено про матусю! І не тільки всесвітньовідомими митцями!
25 Травня, 2021 р., 15:46
28 травня 2021 року об 11.00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
25 Травня, 2021 р., 13:50
З середини квітня, щойно закінчився опалювальний сезон, контролери «Чернігівгазу» розпочали інвентаризацію показників газових лічильників споживачів. Така потреба виникла у зв’язку з тим, що частина клієнтів компанії передавала некоректні показники, і через це сталося викривлення загальних обсягів споживання газу.
25 Травня, 2021 р., 13:49
Продовжується будівництво дороги по вул. Польова. Також в цьому році по Семенівці планується середній поточний ремонт ділянок доріг по вул. Дарвіна та Сотниківці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь