Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2021 р., 16:32
Дві найгірші ділянки дороги будуть відремонтовані по вул. Дарвіна. Зараз йдуть підготовчі роботи.
31 Травня, 2021 р., 16:30
Закінчується будівництво нової гілки водогону, яким з"єднали водопровідні мережі міста з віддаленим мікрорайоном "сільгосптехніка" по вул. Лугова.
31 Травня, 2021 р., 14:10
Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. Більше 20% працездатного населення України повністю або частково не декларують трудові відносини з роботодавцем.  На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати - у «конверті». Таким способом роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу.
28 Травня, 2021 р., 16:28
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Семенівської міської ради було заслухано звіти про виконання фінансового плану КНП «Семенівська міська лікарня» та КНП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Семенівської міської ради Чернігівської області за 2020 рік.
28 Травня, 2021 р., 14:20
Щороку 31 травня відзначається Всесвітній день без тютюну. У 2021 році цей день відбувається під гаслом «Час відмовитися від тютюну». Мета – привернути увагу до проблем курців, які потребують допомоги у відмові від куріння.
28 Травня, 2021 р., 10:15
Традиційно у травні  проходить творчий звіт КЗ «Семенівська дитяча музична школа» та випускний вечір. 27 травня у актовій залі закладу відбувся концерт, який засвідчив, що незважаючи на тривалий період дистанційного навчання протягом навчального року, всі учасники продемонструвли набуті навички та залишили приємне враження.
27 Травня, 2021 р., 16:34
Завершився відбір громад для участі у навчальній програмі  Програми  «U-LEAD з Європою» «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами».
27 Травня, 2021 р., 15:14
В Тимоновицькому старостинстві нарощують обсяги робіт по благоустрою населених пунктів, в селі Тимоновичі огорожено колонку водозабору по вул. Шевченко, на черзі кладовище в селі Луб'яне. 
27 Травня, 2021 р., 09:52
Одним із найважливіших заходів є Форум безпеки дорожнього руху, який відбувся 19 травня за участі найкращих фахівців країни в галузі транспорту та інфраструктури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь