Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2021 р., 08:00
19 червня, в Україні відзначається День фермера.
18 Червня, 2021 р., 16:27
Перший заступник міського голови Сергій ЄРЬОМА відвідав сьогодні родину КІСТЕРНОГО Ігоря, жителя міста Семенівки, який загинув під час проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил на сході держави.
18 Червня, 2021 р., 14:35
В Тимоновицькому старостинстві проведено роботи по обкошуванню колодязів, кладовища, зупинки громадського транспорту та в'їзного знаку в селі Заріччя. 
18 Червня, 2021 р., 10:48
24 червня 2021 року в електронній системі РROZORRO буде проведено аукціон за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій з продажу об’єкта нерухомості комунальної власності, нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: вул. Зелена, буд. 1, с. Блешня, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область.
18 Червня, 2021 р., 08:00
Шановні дільничні офіцери поліції! 
17 Червня, 2021 р., 16:43
На черговому засіданні Громадської ради були присутні начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк, заступники начальника Руслан Погрібний та Ольга Корнієвська, керівники структурних підрозділів та члени громадської ради.
17 Червня, 2021 р., 16:03
Анонсований у квітні тариф «Твій газ На зиму» (торік акція «Твоя Енергонезалежність») у цьому сезоні запущений не буде. Причина «заморожування» тарифу — стрімке зростання вартості природного газу як в Україні, так і в Європі.
16 Червня, 2021 р., 16:49
Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 13 травня 2021 року Семенівська міська рада та відділ освіти, молоді та спорту оприлюднили на офіційних веб-сайтах інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення Семенівської міської ради «Про припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради  Чернігівської області шляхом ліквідації» за участю здобувачів освіти, батьків здобувачів освіти, працівників закладу освіти.
16 Червня, 2021 р., 16:01
За  результатами опитування роботодавців, яке було проведене в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні» та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність», стало відомо що 41% роботодавців готові працевлаштовувати осіб з інвалідністю понад встановлену державою квоту у 4% середньооблікової чисельності штатних працівників. Ще 4% роботодавців зовсім не бачать різниці під час працевлаштування людей з обмеженими можливостями, для них головне – рівень кваліфікації і вмотивованості кандидата на посаду. Водночас 55% роботодавців не бачать потреби у працевлаштуванні осіб з інвалідністю після заповнення встановленої законодавством квоти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь