Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2019 р., 16:35
Вже традиційно у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. Це люди, які рятують людські життя, здоров’я наших близьких та рідних. Ті, хто першими зустрічають нас в цьому житті і знають про нас іноді більше, ніж ми самі про себе. Сьогодні, 14 червня, медичні працівники міста почали отримувати перші привітання. З нагоди свята у міському Палаці культури пройшов урочистий захід.
14 Червня, 2019 р., 16:06
13 червня 2019 року відбувся тематичний короткотерміновий семінар-тренінг для працівників виконавчого комітету міської ради.
14 Червня, 2019 р., 15:53
13 червня 2019 року в Семенівській міській раді відбулось засідання Круглого столу за участю працівників міської ради, громадськості та бізнесу.
12 Червня, 2019 р., 16:31
Сьогодні у міському парку розпочато роботи по встановленню нового ігрового будиночку для дітей. Красуватиметься новенька «хатинка на ніжках» на місці залишків старої гойдалки, яка псувала вигляд зони відпочинку.
12 Червня, 2019 р., 16:08
Шановний Павле Дмитровичу, вітаю! Розпочались літні канікули і ми з дитиною хочемо поїхати за кордон на відпочинок, однак  колишній чоловік  відмовляється надати нотаріальну згоду, хоча ми давно розлучені і донька за рішенням суду проживає зі мною. Підкажіть, будь ласка, як мені бути?
12 Червня, 2019 р., 15:56
Дороги – це життєво необхідні артерії, які потрібно постійно підтримувати у такому стані, що забезпечував би безперебійний і безпечний рух транспорту та пішоходів. Враховуючи, що проблемні дороги є не тільки на території міста Семенівка, а й між населеними пунктами міська рада продовжує роботи у даному напрямку.
12 Червня, 2019 р., 10:35
Семенівською міською радою постійно виконуються різнопланові роботи з благоустрою м. Семенівки: обслуговування доріг, озеленення міського парку,  видалення старих аварійних дерев, посадка кущів, дерев та квітів.
12 Червня, 2019 р., 10:00
На сьогодні держава гарантує створення умов, які дають жінкам можливість поєднувати працю з материнством; забезпечує правовий захист, матеріальну і моральну підтримку материнства і дитинства.
11 Червня, 2019 р., 16:27
Із закінченням навчального року почалися довгоочікувані літні канікули . А в школах району з 27-го травня почали працювати пришкільні оздоровчі табори для дітей з денним перебуванням. Педагоги  зробили все для того, щоб час перебування в них став цікавою, корисною та яскравою частиною літніх канікул. Тут створені всі умови для гарного відпочинку дітей. А чітко сплановані заходи дають можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати свій світогляд.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь