Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2019 р., 18:43
12 липня у клубі «Світлиця» центральної районної бібліотеки з успіхом пройшло свято «Обереги української родини». День родини в Україні святкують 8 липня. Це відносно молоде свято – його почали відзначати щорічно з 2012 року. В кожній родині свої сімейні реліквії. Вони служать оберегами, які передають від покоління до покоління.
09 Липня, 2019 р., 13:57
Яке чарівне свято Івана Купала… Яке веселе, цікаве – з прадавніми звичаями та обрядами, найгарніший з яких завивання віночків. Кожна квітка розповідає свою легенду в віночку, оберігає від всього лихого. Про все це йшлося на майстер-класі «Віночок вити життя любити» напередодні свята Івана Купала у Янжулівській бібліотеці-філії. Діти із задоволенням плели віночки, а потім із захопленням пускали їх по воді.
09 Липня, 2019 р., 11:18
На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 5 липня, прийнято рішення про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки житлового будівництва на селі щодо надання довгострокового пільгового кредиту на придбання житлового будинку для багатодітної родини.
09 Липня, 2019 р., 10:46
На сьогодні актуальним залишається питання протидії домашньому насильству.
09 Липня, 2019 р., 09:32
Міністерство культури України проводить опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав, щодо вивчення побажань населення до змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.
08 Липня, 2019 р., 16:34
Український День родини відносно молоде свято й відзначається лише з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. Символічно, що саме в цей день, 8 липня,  православні християни вшановують святих Петра і Февронію, які є покровителями сім’ї та шлюбу.
08 Липня, 2019 р., 16:27
Доброго дня, пане Міністре! Так трапилося в моєму житті, що потребую звернутися до адвоката за консультацією. Я сирота, працюю, але отримую мінімальну зарплату і платити за послуги адвоката не в змозі. Знайомі розповіли мені про те, що можна отримати державну безкоштовну правову допомогу. Розкажіть,будь ласка, що це і чи маю я право на таку допомогу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь