Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Липня, 2019 р., 08:07
Доброго дня! Я – українка, але тривалий час мешкаю за кордоном. Щоб оформити дозвіл на проживання у цій країні, мені необхідно легалізувати деякі документи. Знайомі порадили звернутися до Мін’юсту. Розкажіть, будь ласка, як поставити апостиль на документах?
23 Липня, 2019 р., 12:07
Благодійний цирк "Galaxy show" запрошує всіх бажаючих дітей та дорослих на безкоштовну благодійну виставу з метою збору коштів для онкохворих діточок, яка відбудеться у Міському Палаці культури 27 липня о 18-00 год. До і після вистави організатори планують встановити великий батут. Відбуватиметься реалізація попкорну, солодкої вати, сувенірів.
23 Липня, 2019 р., 11:09
Семенівська міська рада нагадує, що спалювання сухої рослинності та сміття на присадибних ділянках є надзвичайно шкідливим для здоров’я людей та екологічного стану та є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, що тягнуть за собою накладення адміністративних штрафів від двадцяти (340 грн) до вісімдесяти (1360 грн) неоподаткованих доходів громадян.
22 Липня, 2019 р., 17:00
Розпорядженням міського голови від 22 липня 2019 року № 127 та відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана двадцять четверта сесія міської ради сьомого скликання, яка планується відбутись 01 серпня 2019 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.
22 Липня, 2019 р., 08:54
Повідомляємо, що Чернігівським регіональним відділенням Українського державного фонду підтримки фермерських господарств продовжується прийом документів для надання бюджетних субсидій:
22 Липня, 2019 р., 08:42
Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку,  зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
22 Липня, 2019 р., 08:36
Психологом Семенівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторією Лобосок було проведено тренінг на тему: «Запобігти і зупинити», мета якого попередження домашнього насильства в сім’ї, профілактика та запобігання жорстокому поводженню з дітьми; усвідомлення відповідальності батьків за виховання дітей, створення доброзичливої та відвертої атмосфери в сім’ї.
19 Липня, 2019 р., 13:15
Сьогодні працівники міської ради після обіду виходять на роботу по прибиранню залишків нещодавно спиляних аварійних дерев по вулиці Пряма. Запрошуємо всіх небайдужих жителів вулиці, представників  установ, організацій, підприємств міста приєднатися до нашої команди і разом, енергійно і дружно, наведемо порядок.  Наше місто повинно бути охайним і красивим! І тільки разом ми можемо це зробити! Чекаємо на вашу допомогу і підтримку!
18 Липня, 2019 р., 10:33
Павле Дмитровичу,  мій чоловік понад рік не виплачує дитині аліменти. Він каже, що не працює, але нещодавно придбав нову машину та постійно їздить за кордон відпочивати. Чи можу я притягнути його до відповідальності за ухиляння від сплати аліментів? Дякую за відповідь!
17 Липня, 2019 р., 16:22
На виконання рішення виконавчого комітету працівники бригади міської ради з благустрою за сприяння і допомоги Семенівської дільниці Корюківського РЕМ проводять планову повалку аварійних дерев по вул. Пряма та вул. Шкільна. Комісією проведено обстеження даних дерев та складені відповідні акти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь