Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2021 р., 15:47
Бути безробітним і одночасно працювати не вийде. Громадянам доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вони перебували на обліку в службі зайнятості, отримували допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працювали, виконували роботу, надавали послуги за цивільно-правовими договорами, займалися підприємницькою діяльністю, отримували соціальні виплати.
20 Жовтня, 2021 р., 12:09
21 жовтня об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
20 Жовтня, 2021 р., 11:34
19 жовтня 2021 року обговорено болючу для сучасного світу тему - насильства в сім'ї.
20 Жовтня, 2021 р., 08:03
З початку року 2178 промислових та побутових споживачів замовили послуги з реконструкції внутрішніх газових систем у АТ "Чернігівгаз". Компанія  надає послуги з газифікації і реконструкції  «під ключ».
19 Жовтня, 2021 р., 16:53
Перший та другий етапи конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти.
19 Жовтня, 2021 р., 15:59
Семенівська міська рада, на виконання Стратегії розвитку сфери інноваційної діяльності на період до 2030 року, доводить до відома всім підприємствам, установам і організаціям, які займаються розробкою та/або впровадженням інноваційних проєктів, технологій тощо про проходження анкетування.
19 Жовтня, 2021 р., 15:05
Чи знайома Вам ситуація, коли після 10 години вечора сусіди порушують спокій, зокрема, кричать, гучно слухають музику, сваряться, роблять ремонт? Якщо так, то існує необхідність вплинути на таких шумних сусідів.
19 Жовтня, 2021 р., 08:03
Уряд подав до Верховної Ради зміни до Бюджетного кодексу України. Законопроект № 6062 зокрема передбачає ліквідацію бюджетів розвитку міст та дозволить Міністерству фінансів і місцевим державним адміністраціям зупиняти виконання бюджетів територіальних громад.
19 Жовтня, 2021 р., 08:02
З наступного року до Єдиної інформаційної системи  соціальної  сфери (ЄІССС) будуть послідовно підключатись нові громади, а коло послуг соціального характеру, які можна буде отримати через ЄІССС, буде постійно розширюватись. Про це заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час спільного брифінгу Мінсоцполітики та Мінцифри: «Цифрова трансформація соціальної сфери».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь