Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2021 р., 08:06
Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління!
01 Жовтня, 2021 р., 08:00
Першого жовтня в нашій країні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників суспільства.
30 Вересня, 2021 р., 14:31
Сьогодні, 30 вересня, з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек Семенівський міський голова Сергій Деденко, начальник відділу культури та туризму Семенівської міської ради Наталія Підгорна привітали бібліотекарів громади з професійним святом.
30 Вересня, 2021 р., 14:24
В зв’язку з реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно заяви власника про відмову від права власності, відділ комунального майна Семенівської міської ради повідомляє про  взяття на облік безхазяйного нерухомого майна,  а саме:
30 Вересня, 2021 р., 08:05
Бібліотека - це храм, де завжди народ зберігав духовність, знання та мудрість. У давнину бібліотеку називали «Дім життя», «Притулок мудрості», «Аптека для душі». Щоб ви не робили, чим би ви не займалися, вам завжди буде потрібен розумний і вірний помічник – книга. Адже книга дивовижний скарб людства. Саме крізь книгу ми пізнаємо світ, мандруємо світом, робимо цей світ краще. Мудрість, укладена в її обіймах, окриляє кожну людину.
30 Вересня, 2021 р., 08:00
30 вересня у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра до людей.
29 Вересня, 2021 р., 16:06
Відбулося засідання місцевої комісії для формування пропозицій щодо потреби надання субвенції з держаного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
29 Вересня, 2021 р., 15:46
Із 2 тисяч видів грибів в Україні, їстівними вважаються щонайбільше 500. Нагадуємо прості правила, які допоможуть уникнути отруєння грибами, а також розказуємо, що робити, якщо є підозра на таке отруєння.
29 Вересня, 2021 р., 15:35
На базі Новгород – Сіверської районної державної адміністрації, проведений навчальний семінар з питань надання соціальних послуг сім'ям з дітьми, де обговорювались актуальні та болючі питання соціальної сфери, які були корисними, як для новопризначених так і для фахівців з досвідом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь