Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Вересня, 2021 р., 15:25
Власники газифікованих помешкань на Чернігівщині активно готуються до опалювального сезону. Щоб він пройшов стабільно та безпечно, проводять технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових систем.
29 Вересня, 2021 р., 11:21
Всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг, отримають підтримку від держави, – Марина Лазебна
29 Вересня, 2021 р., 08:00
29 вересня виповнюються 80-ті роковини від початку масових розстрілів у Бабиному Яру. 1,5 мільйона українських євреїв були страчені, а в Бабиному Яру – близько 100 тис. людей.  Ця подія є символом Голокосту й трагедії на українській землі.
28 Вересня, 2021 р., 16:50
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету внесено зміни до показників бюджету громади, а саме: збільшено доходну частину бюджету за рахунок отриманої субвенції з державного бюджету на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів», за рахунок якої буде реалізовано проєкт із реконструкції даху Семенівської гімназії №2.
28 Вересня, 2021 р., 14:41
Сьогодні у Семенівській міській раді відбулось навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Механізми реагування на проблеми домашнього насильства та торгівлі  людьми на місцевому рівні». 
28 Вересня, 2021 р., 10:32
«Висадити 1 мільярд нових дерев за 3 роки – це цілком реально! У нас є чіткий план, досвід і ресурси. Програма Президента «Зелена країна» – це еко-ініціатива, яка важлива не тільки для нас із вами, але й для майбутніх поколінь. Долучитися до наймасштабнішої висадки дерев в історії України може кожен», – розповів голова Держлісагентства Юрій Болоховець під час прес-конференції, присвяченої старту програми.
28 Вересня, 2021 р., 08:54
На Чернігівщині 27 вересня стартує планова пероральна імунізація м’ясоїдних диких тварин (лисиць, вовків єнотоподібних собак) проти сказу.
27 Вересня, 2021 р., 14:31
На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання» (далі - Проект) та аналіз регуляторного впливу даного акту.
27 Вересня, 2021 р., 13:43
Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана дванадцята сесія міської ради восьмого скликання, яка планується відбутись 7 жовтня 2021 року об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.
27 Вересня, 2021 р., 10:53
28 вересня о 9-30 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь