Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2021 р., 11:14
Відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24.02.2021 № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році»  з 01 жовтня 2021 року розпочався черговий призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.     
03 Листопада, 2021 р., 11:09
Сьогодні підрядник почав влаштування металочерепиці.
02 Листопада, 2021 р., 17:45
Сьогодні для роботодавців обов’язковим є виконання нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, передбаченого ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні».
02 Листопада, 2021 р., 15:35
В селі Лубяне продовжуються заходи  по покращенню благоустрою даного населеного пункту,  силами працівників старостинства та місцевих мешканців замінено ще одну огорожу на колодязі.  
02 Листопада, 2021 р., 14:10
Фахівці АТ «Чернігівгаз» замінили 65 шафових газорегулюючих пунктів, які вичерпали свій термін експлуатації.  Всі заміни провели в рамках інвестиційної програми, яка є частиною тарифу на розподіл газу. Замість зношених ШГРП для споживачів працюватимуть сучасні, з італійськими регуляторами тиску та надійною автоматикою безпеки. Саме ШГРП регулюють та підтримують тиск газу на рівні, необхідному для роботи побутових газових приладів, а також очищують його від можливих механічних домішок. Нові  шафові пункти забезпечуватимуть безперебійне газопостачання у 8 тисяч осель.
02 Листопада, 2021 р., 09:07
Стосуватимуться вони регулярних та нерегулярних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.
02 Листопада, 2021 р., 09:06
З метою створення сприятливих умов для зимівлі водних біоресурсів, їх охорони, відтворення та раціонального використання, відповідно до наказу Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Чернігівській області від 18.10.2021 № 134-од, з 1 листопада 2021 року до початку весняно - літньої заборони, забороняється будь-який вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах в осінньо-зимовий період 2021 – 2022 років.
01 Листопада, 2021 р., 13:52
Лідія Падалка: «Служба зайнятості сьогодні – це сучасний формат, сервіси та можливості для клієнтів»
01 Листопада, 2021 р., 11:55
Є люди, для яких немає нічого неможливого! Це – волонтери. Друзі, ми радіємо, що маємо честь співпрацювати з (тільки уявіть!) одним з директорів «Британської гуманітарної допомоги» Філіппом Едмондсом, небайдужість якого  кожного разу долає шлях з Англії до сімей Чернігівської області, 28.10.2021 року він завітав і до Семенівської громади. Надавши, отримувачам соціальних послуг, Семенівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді гуманітарну допомогу у вигляді: одягу, взуття, постільної білизни. Під час зустрічі були обговорені питання щодо подальшої співпраці та підтримки. Цінуємо, що ваше надійне плече завжди поряд. Нехай вам вистачає сил і натхнення робити добро.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь