Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2021 р., 09:24
Домашнє насильство - діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.
15 Листопада, 2021 р., 08:03
Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі СЕМЕНІВКА:
12 Листопада, 2021 р., 14:29
Конкурсна комісія, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради, з метою встановлення ринкової вартості об’єкта нерухомості для продажу його в електронній системі PROZORRO, визначила, що переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності, нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: вул. Молодіжна, буд.1, с.. Чорний Ріг, Новгород-Сіверський район, Чернігівська визнано ФОП Волченкову Олену Станіславівну, як єдиного учасника конкурсу.
12 Листопада, 2021 р., 09:22
Конкурсна комісія, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради визначила, що переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності, житлового будинку, який розташований за адресою: вул. Красна, буд. 21, м. Семенівка, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область та житлового  будинку, який розташований за адресою: вул. Калинова, буд. 22, м. Семенівка, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область визнано ФОП Волченкову Олену Станіславівну, як єдиного учасника конкурсу.
11 Листопада, 2021 р., 16:34
Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі  
10 Листопада, 2021 р., 16:23
Шановні мешканці громади, до 15.11.2021 року триває збір інформації щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України або центральних органів виконавчої влади з проведення дерегуляції господарської діяльності за формою. Інформацію можна надати на електронну адресу oper_dereg@drs.gov.ua.
10 Листопада, 2021 р., 16:21
Сьогодні, 10 листопада, на позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про внесення змін до показників бюджету Семенівської міської територіальної громади, а саме: збільшено доходну та видаткову частини загального фонду бюджету за рахунок отриманої субвенції. Кошти будуть використані на придбання ультразвукової діагностичної системи для КНП «Семенівська міська лікарня», інша сума - придбання житла дитині-сироті. За рахунок коштів депутата обласної ради планується частково відремонтувати дорогу по вул. Жовтнева.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь