Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Листопада, 2021 р., 08:05
За дорученням Прем’єр-міністра України та з ініціативи Мінекономіки Держпраці та ДПС проведуть перевірки щодо дотримання законодавства про працю та зайнятість населення роботодавцями, які мають дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, але при цьому інформація про виплату заробітної плати і сплату ЄСВ відсутня.
23 Листопада, 2021 р., 08:34
25 листопада о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
22 Листопада, 2021 р., 11:52
Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради запрошує всіх бажаючих суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу прийняти участь у вебінарі на тему: "Податкові" питання та шляхи їх вирішення наприкінці 2021 року, який відбудеться 29 листопада о 10.00-11.30 за участі представників Головного управління ДПС у Чернігівській області та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».
21 Листопада, 2021 р., 08:01
Шановні аграрії Семенівської громади! Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
21 Листопада, 2021 р., 08:00
21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
20 Листопада, 2021 р., 08:20
20 листопада світова спільнота відзначає Всесвітній день дитини. У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику відзначення Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. У різних країнах він може відзначатися будь-коли й встановлюється на розсуд урядів держав.
19 Листопада, 2021 р., 14:13
Повідомляємо, що починаючи з 22 листопада змінено розташування Центру вакцинації, з Центральної бібліотеки на міський палац культури.
19 Листопада, 2021 р., 10:04
Сьогодні в Україні своє професійне свято відзначають гідрометеорологи. Без роботи цих фахівців вже неможливо уявити сучасний світ. Щодня вони працюють, аби надавати максимально точні прогнози. Завдяки їм ми майже напевно знаємо, коли варто брати із собою парасольку, коли - сонячні окуляри, а коли - заздалегідь захиститися від справжньої руйнівної негоди.
18 Листопада, 2021 р., 13:59
Мешканці відомчого житла та гуртожитків, власниками яких є юридичні особи, залишилися поза межами дії Меморандуму щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води в опалювальному сезоні 2021–2022 років, укладеного між Урядом, «Нафтогазом» та органами місцевого самоврядування.
18 Листопада, 2021 р., 12:43
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області, відповідно до наказу від 18 листопада 2021 року №197   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти - Тимоновицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь