Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2021 р., 12:32
Семенівська міська рада в рамках проекту Світового банку “Посилення використання державно-приватного партнерства шляхом кращого управління державними капітальними інвестиціями в Україні”, запрошує на семінар з питань державно-приватного партнерства (далі - ДПП) для представників громадянського суспільства.
07 Грудня, 2021 р., 10:01
Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради повідомляє, що товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЕЖДА РІТЕЙЛ 2017» прийняло рішення про готовність реалізувати скраплений газ побутовим споживачам на території Чернігівської області.
07 Грудня, 2021 р., 09:30
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – з державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу.
07 Грудня, 2021 р., 09:17
3 грудня у приміщенні міської ради відбулась зустріч мешканців Семенівської громади з представниками Департаменту агропромислового комплексу в Чернігівській області.
07 Грудня, 2021 р., 08:00
Це свято об’єднує працівників органів місцевої влади, народних обранців і виборців, всіх причетних до забезпечення розвитку територіальних громад та її мешканців. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у житті суспільства, виконують відповідальну роботу по створенню сприятливого життєвого середовища, необхідного для всебічного розвитку й самореалізації людини, забезпеченню прав і свобод громадян.
06 Грудня, 2021 р., 10:04
СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ
06 Грудня, 2021 р., 08:03
Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Дорогі захисники України! Від щирого серця вітаю вас з Днем збройних сил України! Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення, захищаючи територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. За плечима військових славні традиції предків, великі звитяги козацтва, наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом.
03 Грудня, 2021 р., 12:26
02 грудня 2021 року відбулося засідання чотирнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.
03 Грудня, 2021 р., 09:00
ДО «РФПП по Чернігівській області» запрошує представників бізнесу до участі в семінарі на тему: «Перевірки контролюючих органів, Типові порушення».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь