Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2020 р., 10:45
Українським науково-дослідним інститутом продуктивності агропромислового комплексу розроблено «Методичні рекомендації з оплати праці робітників сільськогосподарських підприємств на збирання зернових культур урожаю 2020 року», в яких системно викладено порядок організації праці на жнивах, встановлення відрядних розцінок та формування ефективної структури заробітної плати.
22 Липня, 2020 р., 10:41
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея за підтримки Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Міністерства молоді та спорту України, проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.
21 Липня, 2020 р., 12:15
Міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду, в ході якої підведені підсумки роботи структурних підрозділів за попередній тиждень та окреслено напрямки над якими планується попрацювати найближчим часом.
17 Липня, 2020 р., 16:53
17 липня, під головуванням міського голови Сергія Деденка, проведено засідання виконавчого комітету, на якому на виконання місцевої Програми  колегіальний орган прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення мешканцям Семенівської міської ради.
17 Липня, 2020 р., 15:35
Розпорядженням міського голови від 17 липня 2020 року №155 та відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана тридцять сьома сесія міської ради сьомого скликання, яка планується відбутись 28 липня 2020 року об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.
16 Липня, 2020 р., 14:15
По вулиці Новоселиця розпочалось будівництво нового водогону, який з’єднає водогін, що був цього року переданий до комунальної власності з “Семенівки Агро Плюс” з міськими мережами та забезпечить водою більше 20 осель семенівців. Крім того, якісну воду з міських свердловин отримають й інші абоненти , які раніше були підключені до водогону сільгосппідприємства.
16 Липня, 2020 р., 14:12
17 липня 2020 року об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
16 Липня, 2020 р., 10:10
Співробітники податкової міліції у взаємодії зпрокуратурою Чернігівської області припинили діяльність міжрегіонального центру з мінімізації податків, який був розташований у м. Києві та надавав послуги підприємствам реального сектору економіки в частині формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.
15 Липня, 2020 р., 11:48
Уряд постановою від 17.06.2020 № 500 продовжив дію карантину до 31 липня. А це означає, що фізичний доступ українців до отримання певних адмінпослуг досі обмежено.
15 Липня, 2020 р., 08:05
Голова АМУ, мер Києва Віталій Кличко від імені Асоціації міст України звернувся до Президента України, Голови Верховної Ради України, керівників депутатських фракцій та груп, народних депутатів України щодо недопустимості запровадження партійної виборчої системи на рівні міських, селищних, сільських рад з кількістю виборців менше 90 тисяч.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь