Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Липня, 2020 р., 16:52
Силами працівників Тимоновицького старостинського округу облаштовано та обгороджено територію дитячого майданчику в селі Заріччя.
30 Липня, 2020 р., 16:49
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради, було розглянуто та одноголосно підтримане питання про надання суб'єктам господарювання, які не зареєстровані на території Семенівської міської ради, дозволу на здійснення торгівельної діяльності продовольчою та непродовольчою групою товарів на території ринку КП «Семенівське», за умови дотримання санітарних та протиепідемічних заходів. Головував на засіданні міський голова Сергій Деденко.
29 Липня, 2020 р., 16:41
30 липня 2020 року об 12-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
28 Липня, 2020 р., 17:00
Сьогодні, відбулась чергова сесія міської ради сьомого скликання, під головуванням міського голови Сергія Деденка.
28 Липня, 2020 р., 14:51
Сьогодні працівники комунального підприємства "Семенівське" працювали над видаленням аварійних дерев в Олександрівському старостинському окрузі.
28 Липня, 2020 р., 07:50
Запрошуємо усі зацікавлені громадські інституції ветеранів АТО/ООС Чернігівської області долучитися до роботи Координаційної ради ветеранів.
28 Липня, 2020 р., 07:45
9 липня Асоціація міст України проведе вебінар, присвячений новелам виборчого законодавства щодо місцевих виборів. Захід організовано в рамках проєкту ПУЛЬС, який реалізує АМУ за підтримки USAID.
24 Липня, 2020 р., 15:03
Денис Сєнакосов мешкає у Семенівці , йому нещодавно виповнилось 14 років. Він скористався комплексною послугою для підлітків ID-14. Вона передбачає оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID – карти при досягненні особою 14- річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової карти платника податків.
24 Липня, 2020 р., 10:41
З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провести конкурс.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь