Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Серпня, 2020 р., 15:44
Сьогодні виконавчий комітет міської ради, на якому головував міський голова Сергій Деденко, розглянув на своєму засіданні п’ять актуальних питань та прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям багатоквартирного житлового будинку в м. Семенівка, вул. Центральна, буд. 8 для встановлення індивідуального опалення.
06 Серпня, 2020 р., 11:19
7 серпня 2020 року об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
05 Серпня, 2020 р., 15:53
Нещодавно Фондом "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу", були сформовані рейтинги спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України по областям, де по Чернігвській області  Семенівська громада опинилась в десятці найкращих.
05 Серпня, 2020 р., 15:39
З метою активізації підприємницької діяльності в сільській місцевості Департаментом розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації спільно з Чернігівським регіональним фондом підтримки підприємництва та Чернігівським відділенням Українського державного фонду підтримки фермерських господарств 07.08.2020 о 14-30 год. за допомогою відеохостингу YouTube буде проведено вебінар на тему: «Фермерські господарства від А до Я: створення, ведення бізнесу, державна підтримка».
04 Серпня, 2020 р., 13:51
З 1 серпня 2020 року члени родин загиблих військовослужбовців будуть отримувати державну адресну допомогу до пенсійної виплати.
03 Серпня, 2020 р., 15:50
Перший крок. Заявник звертається (із заявою) до відділення Фонду за місцем реєстрації проживання і надає наступні документи:
03 Серпня, 2020 р., 09:43
На офіційному сайті АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» запрацював оновлений особистий кабінет для юридичних споживачів. https://chernihivoblenergo.com.ua/personal_cabinet

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь