Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Вересня, 2019 р., 15:30
Сьогодні в міській раді відбувся конкурс на визначення виконавця з вивезення твердих побутових відходів з території м. Семенівка. За результатами конкурсу переможцем визначено Комунальне підприємство «Семенівське», як єдиний учасник, який надав конкурсну пропозицію.
18 Вересня, 2019 р., 16:22
У приміщенні комунального закладу «Семенівський міський палац культури», на І поверсі,  здаються в оренду  2 кімнати площею 11, 25 м2  кожна.
18 Вересня, 2019 р., 15:17
У день професійного свята рятівників, заступник міського голови, Олександр Кравцов разом з в.о голови районної державної адміністрації Станіславом Чернишем та начальником загального відділу районної ради Наталією Лугінець, завітали до Семенівського районного сектору 11 Державної пожежно-рятувальної частини другого ДПРЗ територіального управління МНС у Чернігівській області .
18 Вересня, 2019 р., 14:15
Внаслідок сухої та спекотної погоди на території Чернігівської області встановлено найвищий 5 клас пожежної небезпеки (надзвичайна пожежна небезпека), що значно збільшило ризик виникнення пожеж у природних екологічних системах.
18 Вересня, 2019 р., 13:48
З метою якісної підготовки персоналу відділу прикордонної служби «Семенівка» до виконання завдань з охорони державного кордону, в період з 16.09.2019 р. по 20.09.2019 р. на базі відкритого стрілецького тиру міста Семенівка буде організовано проведення комплексного практичного заняття з практичним виконанням вправ стрільб.
18 Вересня, 2019 р., 12:19
17 вересня виконавчий орган міської ради зібрався щоб розглянути і вирішити актуальні питання життєдіяльності громади та звернення місцевих жителів щодо надання пільгових кредитів згідно програми «Власний дім».
17 Вересня, 2019 р., 16:48
16 вересня міський голова провів апаратну нараду, на якій начальники відділів та керівники комунальних підприємств міської ради прозвітували про проведену роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь