Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2019 р., 08:15
Повідомляємо, що в поточному році на об’єктах АПК області виникло 3 пожежі під час жнивної компанії 2019 року, внаслідок чого знищено 28 га зернових на корені, збитки від яких склали 276,9 тис. грн.. (в 2018 році відповідно 7 пожеж та 134 тис. грн. збитків).
19 Серпня, 2019 р., 08:05
Розпорядженням міського голови від 16 серпня 2019 року №135 та відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана двадцять п'ята сесія міської ради сьомого скликання, яка планується відбутись 29 серпня 2019 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.
15 Серпня, 2019 р., 16:16
Сьогодні, в рамках реалізації загальнонаціонального просвітницького проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» відбулась робоча зустріч представника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, бюро правової допомоги, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області з виконуючими обов’язки старост Семенівської ОТГ та представниками аграрного бізнесу Семенівського району.
14 Серпня, 2019 р., 08:21
Доброго дня! Місяць тому з моєю подругою стався неприємний випадок. В Інтернет-магазині  замовила кофтину, на вимогу  продавця наперед перерахувала кошти, але досі її так і не отримала. Вона писала на сторінку Інтернет-магазину, але відповіді так і не дочекалася. Порадьте, будь ласка, що робити у такій ситуації?
13 Серпня, 2019 р., 08:17
12 серпня виконавчий комітет заслухав інформацію міського голови  Сергія Деденка щодо виконання показників бюджету громади за І півріччя 2019 року.
12 Серпня, 2019 р., 12:12
Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та мобільного консультативного пункту прийому громадян, робочої зустрічі з громадськістю, населенням м. Семенівка, представниками аграрного бізнесу Семенівського району з метою обговорення питань захисту прав землевласників та землекористувачів Чернігівщини, інших проблемних питань, підвищення рівня правової обізнаності, а також надання правової допомоги.
09 Серпня, 2019 р., 16:29
9 Серпня 2019 року фахівцями з соціальної роботи - Воробей Сергіем та Шпак Тетяною спільно з начальником Семенівського бюро правової допомоги Тетяною Мотора та старшим інспектором Семенівського районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Чернігівської області  Сергіем Сенько був проведений груповий захід, для молоді яка засуджена до кримінальних покарань не пов*язаних з позбавленням волі, на тему «Незнання закону не звільняє від відповідальності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь