Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2019 р., 16:51
Сьогодні, міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду з посадовими особами та керівниками структурних підрозділів міської ради.
21 Жовтня, 2019 р., 16:10
Сьогодні виконавчий комітет міської ради вніс зміни до переліку проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Семенівській об’єднаній територіальній громаді.
21 Жовтня, 2019 р., 08:06
18 Жовтня у Семенівському  міському парку, фахівцями із соціальної роботи Семенівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та учнями Дитячої юнацької спортивної школи, була проведена акція «Ні – торгівлі, людина не товар!!!» , з метою ознайомлення населення із поняттям «торгівля людьми», її видами та як не стати її жертвою.
18 Жовтня, 2019 р., 14:11
18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.
18 Жовтня, 2019 р., 12:02
21 жовтня 2019 року об 11.00 годині в приміщенні адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
17 Жовтня, 2019 р., 09:13
Міською радою завершено процедуру приватизації об’єкта нерухомого майна - будівлі Хотіївської сільської бібліотеки – філії, яка проводилась в електронній системі «Prozzoro» за методом покрокового зниження стартової ціни і подальшого подання цінових пропозицій. Після повної оплати коштів покупцем, який надав на аукціоні найбільшу цінову пропозицію, підписано договір купівлі-продажу між міською радою та Колосом Олександром Павловичем, жителем села Хотіївка. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь