Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2019 р., 08:51
Під ногами рипить сніг, шибки розмалював візерунками морозець, завіває хурделиця, душу наповнює прекрасна енергетика свята  Усе це неповторні риси початку зимової пори. Але хоча перші з них інколи не виправдовують наші очікування, проте із святковим настроєм все впорядку, а це - найголовніше. У школах проходять новорічні ярмарки, на площі встановили головну ялинку міста, дехто заздалегідь прикрасив інтер'єр своїх будиночків атрибутикою новорічних та різдвяних свят, кожний долучається до створення святкової атмосфери.
20 Грудня, 2019 р., 16:04
Одним із завдань в роботі Семенівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є надання соціальних послу різним категоріям дітей та осіб і, насамперед, дітям та особам з особливими потребами.
20 Грудня, 2019 р., 15:53
Розпорядженням міського голови від 19 грудня 2019 року №217  з метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2020 році 7 січня — Різдва Христового, перенести у 2020 році в порядку та на умовах, визначених законодавством, робочий день із понеділка 6 січня на суботу 11 січня.
20 Грудня, 2019 р., 15:42
23 грудня 2019 року о 12-00 годині в приміщенні адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
20 Грудня, 2019 р., 10:37
Відповідно до чинного законодавства України встановлення будинкових засобів обліку води (комерційних вузлів обліку) у будинках де налічується більше двох абонентів є обов’язковим. Їх показники будуть враховуватися при розрахунку нарахувань за спожиті послуги водопостачання. Це призведе до скорочення неврахованих втрат води, а відповідно і прозорості тарифу на послуги нашого підприємства.
20 Грудня, 2019 р., 10:04
Спадкування є переходом прав та обов'язків (спадщини) від фізичної особи, яка померла (спадкодавця), до інших осіб (спадкоємців). Прете іноді виникають певні обставини, за наявності яких особа може бути усунена від права на спадкування.
19 Грудня, 2019 р., 16:45
Одним з найулюбленіших свят дітей є День Святого Миколая. Діти усього світу загадують бажання і з нетерпінням чекають на їх здійснення.
18 Грудня, 2019 р., 14:31
Що робити, якщо вашій дитині погрожують в Інтернеті:
17 Грудня, 2019 р., 08:12
Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області на виконання рішення робочої групи, утвореної відповідно до Розпорядження Чернігівської ОДА від 21.10.2019 №593, здійснюється комплекс заходів, направлених на протидію незаконному обігу паливно-мастильних матеріалів на території Чернігівської області.
13 Грудня, 2019 р., 16:47
Про новації та етапи запровадження програмних РРО поспілкувалися під час «круглого столу» фахівці податкової служби області та чернігівські підприємці. У заході взяли участь підприємці, бухгалтери, представники громадськості та податківці - загалом близько 40 учасників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь