Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Грудня, 2019 р., 12:55
Всесвітній день боротьби зі СНІДом відмічають щорічно 1 грудня. Сьогодні в головній книгозбірні Семенівської громади зібрались, щоб приєднатися до мільйонів людей в усьому світі та нагадати про важливість спільних зусиль в боротьбі з хворобою.
02 Грудня, 2019 р., 12:51
З радістю повідомляємо, що тепер в центральній районній бібліотеці  організована зона особистого простору Wi-Fi .
02 Грудня, 2019 р., 12:41
Кожного року, в останній день осені ми вшановуємо пам'ять жертв масової акції проти євреїв у період Голокосту, яку у 1941 році провели нацисти. Не оминуло лихо і Семенівщину. В урочищі Березова Роща під час окупації міста розстріляли 273 мирних мешканців, більшість з яких були єврейської національності — чоловіки, жінки, літні люди та діти. З тих даних, які збереглися, наймолодшому було всього 3 роки – Сурдін Володимир Ільїн. Його батько, Сурдін Ілля Емануілович, - єдиний, кому вдалося втекти. З його спогадів до нас дійшли жахливі подробиці того страшного дня. Під час розстрілу Ілля Емануілович був поранений в ногу, але йому вдалося врятуватися. Він сховався в лісі, де просидів до ночі. Чоловік бачив, як розстрілювали всіх, в тому числі і його сім’ю: мати, сестру, дружину та сина.
29 Листопада, 2019 р., 09:52
Виховати компетентного творчого учня може лише компетентний і творчий учитель. Робота педагогів супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден учитель не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу. Розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ними, учителі працюють над удосконаленням освітнього процесу. Саме з цією метою 27 листопада  2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради на базі Семенівського ЗСО І-ІІІ ступенів №1 проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти «Впровадження стандартів НУШ в роботу початкової школи».
28 Листопада, 2019 р., 16:48
25 жовтня, з метою привернення уваги до проблеми шкільного насильства, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», Семенівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені відеолекторії з елементами тренінгу серед учнів 5-х – 11-х класів Жадівської ЗОШ I-III ступенів та Чорнорізького ЗЗСО на тему «Стоп булінг».
27 Листопада, 2019 р., 16:55
22 та 25 листопада  2019 року на базі шкіл Новгород – Сіверського району пройшов відбірковий та фінальний етапи І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», у якому змагалися троє відважних умотивованих педагоги, які наважились піти на серйозне випробування, аби продемонструвати рівень фахової майстерності, утвердити своє професійне «Я…» – це Антоніна Віталіївна Ковальова- вчитель початкових класів Семенівської гімназії №2, Ірина Миколаївна Неруш  - вчитель зарубіжної літератури Янжулівської філії Семенівської гімназії №2 та Ірина Михайлівна Борздико – вчитель хімії Семенівського ЗСО І – ІІІ ст. №3. 
27 Листопада, 2019 р., 15:36
Такі поняття як життя та здоров‘я людей мабуть мало що значать для злочинців, коли є можливість швидко и легко заробити. Навіть, якщо за це передбачена кримінальна відповідальність до 10 років позбавлення волі.
27 Листопада, 2019 р., 13:58
27 листопада в міській раді відбулась презентація проекту Стратегії сталого розвитку Семенівської громади на 2019-2027 роки.
27 Листопада, 2019 р., 09:13
05 грудня 2019 року буде проведена чергова сесія міської ради, на якій планується прийняття Стратегії сталого розвитку Семенівської громади на 2019-2027 роки. Стратегія розроблена в рамках польсько-української програми, учасником якої була Семенівська міська рада. Протягом року робочою групою за участі польських експертів було підготовлено проект стратегії, з текстом якої можна ознайомитись на сайті міської ради за посиланням

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь