Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2021 р., 09:27
23 серпня напередодні Дня незалежності України відзначається День Державного Прапора. Це свято – данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив мрію про державність, соборність і незалежність.
19 Серпня, 2021 р., 11:01
20 серпня 2021 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
19 Серпня, 2021 р., 09:38
Станом на 1 серпня поточного року заборгованість побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зменшилась майже на третину, але ситуація залишається напруженою. Протерміновані фінансові зобов’язання клієнтів складають понад 280 мільйонів гривень.
19 Серпня, 2021 р., 08:20
В Україні цей день більш знаний як Яблучний Спас. Другий і найголовніший із трьох Спасів – Яблучний – відзначається сьогодні, 19 серпня.
19 Серпня, 2021 р., 08:00
Дорогі бджолярі! Щиро вітаю Вас із Днем пасічника!
18 Серпня, 2021 р., 16:41
Сьогодні у літературній вітальні Семенівської центральної бібліотеки пройшла друга у цьому році зустріч із поетесою, музиканткою, співачкою, громадською діячкою НАТАЛІЄЮ МАКЕЙ, на якій всі присутні доторкнулися душею і серцем до світу поетичних творів, пісень, музики нашої гості.
18 Серпня, 2021 р., 16:22
Усі зацікавлені українці, котрим небайдужі питання безпеки у їхніх громадах, запрошуються до участі в онлайн-практикумі «Безпека у громаді від “А” до “Я”, який відбудеться 3 вересня 2021 року. Захід організовує ГО «Інститут миру і порозуміння» за підтримки МФ «Відродження».
18 Серпня, 2021 р., 15:34
Держава змінює підходи до надання соціальної допомоги малозабезпеченим. Нові механізми запроваджуються в рамках експериментального проекту Міністерства соціальної політики України з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах. Відповідна постанова ухвалена урядом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь