Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2021 р., 09:33
Останнім часом збільшується чисельність людей, які опиняться у тяжкому матеріальному становищі, потребують постійного стороннього догляду. До даної категорії людей потрапляють пенсіонери, люди похилого віку, особи які потребують постійного стороннього догляду за станом здоров’я та за інших обставин. За таких умов, виникає думка про укладання договору довічного утримання. Однак не володіння інформацією з цього питання породжує сумніви або зупиняє людину на шляху до прийняття остаточного рішення. Отже, спробуємо розібратися, що таке договір довічного утримання? За договором довічного утримання (догляду) одна сторона передає у власність другій стороні житловий будинок, квартиру або їх частину, інше нерухоме майно, яке має значну цінність, взамін на довічне матеріальне забезпечення в натурі у вигляді житла, харчування, догляду і необхідної допомоги.
30 Липня, 2021 р., 14:31
З часів здобуття Україною незалежності проблема торгівлі людьми залишається надзвичайно актуальною. Зростає кількість людей, які прийняли б ризиковані пропозиції працевлаштування за кордоном. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми.
30 Липня, 2021 р., 12:50
 Близько двох десятків витоків газу на фасадному газопроводі однієї багатоповерхівки виявили фахівці «Чернігівгазу». Подібним ситуаціям та аварійним відключенням газопостачання можна запобігти за умови вчасного проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж.
29 Липня, 2021 р., 17:44
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянуто питання щодо внесення змін до показників бюджету Семенівської міської територіальної громади та доповнено мережу розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету головного розпорядника Семенівську міську раду кодом програмної класифікації видатків 0117540 "Реалізація заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості".
29 Липня, 2021 р., 16:33
1. Провести збори та оформити протокол. За відключення від систем  централізованого опалення мають проголосувати 100% власників приміщень у будинку.
29 Липня, 2021 р., 16:01
29 липня 2021 року на базі Тимоновицького ФАПу відбулась виїздная вакцинація від коронавірусу.
29 Липня, 2021 р., 14:41
У країні змінюється модель надання соціальної підтримки, центр надання соціальних послуг переноситься до громад, що є зручним для людей, яким тепер не доведеться їздити в обласний або районний центр для отримання соціальних послуг. Адмініструванням цих послуг і контролем їх якості надання займеться Національна соціальна сервісна служба України. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».
29 Липня, 2021 р., 14:40
Об’єктами перевірок Національної соціальної сервісної служби України стануть всі організації, які беруть участь у призначенні або оформленні документів для встановлення субсидій та допомог, а також організації, які надають соціальні послуги. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».
29 Липня, 2021 р., 14:16
Щорічна літньо - осіння заборона на вилов раків, яка вводиться на період другої линьки раків, у цьому році на території Чернігівської області, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства НААН, розпочинається з 1 серпня і триватиме до 20 вересня (включно).
29 Липня, 2021 р., 13:16
28 липня в облдержадміністрації відбулася дуже важлива нарада, ініційована головою Державного агентства лісових ресурсів України Юрієм Болоховцем. Тема – виявлення самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок державної та комунальної власності для їх подальшого використання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь