Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2021 р., 15:34
Держава змінює підходи до надання соціальної допомоги малозабезпеченим. Нові механізми запроваджуються в рамках експериментального проекту Міністерства соціальної політики України з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах. Відповідна постанова ухвалена урядом.
18 Серпня, 2021 р., 14:29
21 липня 2021 року набрали чинності окремі норми Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» (далі – Закон № 1539-IX), відповідно до якого внесено зміни, зокрема, до Податкового кодексу України в частині проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яке відбуватиметься з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року.
18 Серпня, 2021 р., 08:07
Двадцять газорозподільних компаній України, які працюють під брендом РГК, підготували великий проект як подарунок країні до 30-ої річниці Дня Незалежності.
17 Серпня, 2021 р., 15:04
Спільними зусиллями ТОВ "Нива" та працівників Тимоновицького старостинства було проведено оздоблювальні  та фарбувальні роботи на криниці "Шандареве джерело" розташованій в с. Тимоновичі, директором ТОВ "Нива" Ткаченко П. Г. було надані матеріали для фарбування: фарби, пензлики, розчинники, всі роботи взяло на себе старостинство. Таким чином було оновлено зовнішній вигляд джерела.   
17 Серпня, 2021 р., 09:21
Семенівська міська рада повідомляє, що на території Жадівського старостинського округу Семенівської міської ради буде проведено консультації з громадськістю мешканців на підтримку кандидата на посаду старости Жадівського старостинського округу Помозка Сергія Петровича у формі вивчення громадської думки шляхом зібрання підписних листів:
13 Серпня, 2021 р., 16:41
78 тисяч – стільки споживачів наразі мають борг за послугу з розподілу газу перед АТ «Чернігівгаз». Його загальна сума скала 15,7 мільйонів гривень. Найбільша кількість боржників – у Прилуцькому та Ніжинському районах.
13 Серпня, 2021 р., 15:45
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянуто та затверджено план заходів щодо підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України, також затверджено кошторис витрат для підготовки та проведення свята на суму 41000 грн.
13 Серпня, 2021 р., 12:11
Заздалегідь повідомляємо, що 24 серпня 2021 року на центральній площі міста Семенівка відбудеться святкування Дня Незалежності України.
13 Серпня, 2021 р., 11:49
Київське вище професійне училище будівництва та архітектури є комунальним професійно-технічним навчальним закладом третього атестаційного рівня, що здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації з технологічно складних, наукоємних професій та спеціальностей, діяльність яких пов’язана зі складною організацією праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь