Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Вересня, 2020 р., 16:46
Сьогодні у ході чергового засідання виконавчого комітету розглянуто 13 питань щодо різних сфер життєдіяльності громади.
18 Вересня, 2020 р., 13:52
Кожен день нашого життя приносить нові радості та турботи, проте є події, які назавжди залишаються у нашій пам’яті. 77 років минуло з того дня, коли Семенівщина була звільнена від нацистських загарбників.  
18 Вересня, 2020 р., 12:40
Традиційно в третю неділю вересня в Україні відзначають професійне свято людей, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві – День працівника лісового господарства.
18 Вересня, 2020 р., 10:22
Міською радою17 вересня 2020 року проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності.
17 Вересня, 2020 р., 17:23
Щороку, 17 вересня, своє професійне свято відзначають відважні, мужні та самовіддані люди – рятувальники. Рятувальник – це не просто професія, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, ці люди завжди готові прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Приклади відваги та рішучості при виконанні службового обов'язку говорять про те, що наші рятувальники  сильні духом, загартовані випробуваннями і вони завжди прийдуть на допомогу.
17 Вересня, 2020 р., 08:00
В Семенівці з'явилась нова зона відпочинку біля центральної бібліотеки.
16 Вересня, 2020 р., 15:55
В Тимоновицькому старостинстві працювала бригада КП "Семенівське", яка видаляла небезпечні та аварійні дерева в селі Тимоновичі.
16 Вересня, 2020 р., 12:41
Якщо у вас виникли питання правового характеру, можете звернутися до Семенівського бюро правової допомоги Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тут вас проконсультують із питань земельного, спадкового, сімейного, трудового законодавства та інших правових питань.
15 Вересня, 2020 р., 15:10
18 вересня 2020 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь