Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2020 р., 10:01
У зв’язку з ускладненням  ситуації  щодо захворюваності на  коронавірусную  хворобу COVID-19  та з метою запобіганню її поширенню  Семенівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області  звертається до населення району, суб’єктів господарювання, персоналу та відвідувачів закладів  дотримуватись  вимог протиепідемічних заходів, які чітко прописані в Постановах головного Державного санітарного лікаря України, а саме :
09 Жовтня, 2020 р., 16:40
По завершенню всіх процедур закупівлі міською радою укладено угоду на будівництво дороги по вул. Польова.
09 Жовтня, 2020 р., 16:14
Сьогодні, члени виконкому розглянули на своєму засіданні 8 питань, які потребували нагального вирішення, серед них - доповнення до мережі одержувачів коштів місцевого бюджету Семенівської міської лікарні та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Провів засідання колегіального органу секретар міської ради Олексій Желтобрюх.
09 Жовтня, 2020 р., 15:17
Робити фото- та відеознімання в сучасному світі стало звичною справою, але не кожен знає, що  під час проведення таких дій ми також маємо право на захист.
09 Жовтня, 2020 р., 15:14
Сьогодні, 9 жовтня 2020 року, опорний заклад - Семенівська гімназія №2 отримала шкільний автобус Чернігівського автозаводу.
09 Жовтня, 2020 р., 11:15
Кабінет Міністрів України постановою від 14 вересня №846 затвердив Порядок, який визначає механізм здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів на період дії карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
08 Жовтня, 2020 р., 09:30
9 жовтня 2020 року об 11-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання: 
07 Жовтня, 2020 р., 11:01
За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн (David Writing. COVID-19: expectations and Effects on children online, June 2020)  в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, значно почастішали випадки булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі. На жаль, в Україні такі випадки також почастішали. З метою профілактики та захисту дітей від шантажу в цифровому просторі  від насильства та експлуатації просимо ознайомитися з відеороликом Stop Sexting, що носить ознайомчий, некомерційний характер.
06 Жовтня, 2020 р., 16:35
Розбиті дороги – головний біль кожного населеного пункту. Питання болюче та дорого вартісне але все рівно потребує вирішення.
06 Жовтня, 2020 р., 15:07
Ось вони робочі будні працівників комунального підприємства «Семенівське», вчора працювали над ліквідацією аварійних дерев в селі Карповичі, сьогодні – видаляють «небезпечні» зелені насадження на вулицях Жовтнева та Дарвіна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь