Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2020 р., 13:56
Семенівська міська рада Чернігівської області оголошує конкурс на посаду начальника комунального підприємства «Ревна»:
05 Жовтня, 2020 р., 13:51
Сьогодні працівники комунального підприємства "Семенівське" працювали над видаленням аварійних дерев в селі Карповичі. Жителі вулиці Центральної Блиндюк  Т. В. та Кислюк О. С. висловлюють подяку Кравцову Олександру Вікторовичу за турботу, а працівникам КП "Семенівське" за якісно виконану роботу.
05 Жовтня, 2020 р., 11:13
Державна податкова служба України запускає свій Telegram-канал.
05 Жовтня, 2020 р., 07:53
01 жовтня 2020 року з нагоди Міжнародного дня музики учні та викладачі КЗ «Семенівська дитяча музична школа» влаштували святковий концерт. У зв’язку з карантинними заходами на святі були присутні лише викладачі та учні, проте це не завадило створити радісну святкову атмосферу.
02 Жовтня, 2020 р., 11:23
З нагоди святкування Дня Захисника України і Дня Українського козацтва Семенівська центральна районна бібліотека запрошує взяти участь у поетичному онлайн-конкурсі «Нам Україна вище над усе!». Всі жителі Семенівської  ОТГ(без вікових обмежень), небайдужі до поетичного слова та патріотичного духу,  можуть продемонструвати свій талант «пера».
01 Жовтня, 2020 р., 15:48
Семенівський міський голова Сергій Деденко разом з директором міського Центру соціальних служб для сімї дітей та молоді Вікторією Сич передали інвалідні коляски для Семенівського територіального центру соціального обслуговування.  Без сумніву вони стануть у пригоді стаціонарному відділенню центру.
01 Жовтня, 2020 р., 12:00
6–9 жовтня 2020 року відбудеться Конгрес транскордонного співробітництва (раніше відомий як Конгрес Ініціатив Східної Європи). Захід проходитиме у онлайн форматі з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську. Учасники: органи місцевого самоврядування, європейські та міжнародні установи, науковці та освітяни, працівники культурних установ, неурядових організацій та експерти, що займаються питаннями Східної Європи та співробітництва з питань розвитку.
30 Вересня, 2020 р., 11:46
З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки місцевих товаровиробників.
30 Вересня, 2020 р., 11:25
Ми маємо КРАЩУ БІБЛІОТЕКУ в області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь